Partners
 Liemeer Open 2019
Aanmelden gesloten

Met dank aan onze partners kunnen wij al jaren het  Liemeer Open organiseren.

Partner

Hans Severs in Woerden en Alphen aan den Rijn - Bij ons kunt u terecht voor informatie over nieuwe en gebruikte BMW's en Mini's, onderdelen en accessoires, een APK-keuring voor uw auto of gewoon onderhoud.

Wij zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn en Woerden.

Bekijken

Partner

Mark your Business is een marketing- & communicatiebureau voor het MKB. Eigenzinnig - creatief - met veel passie en kennis over on- en offline marketing.

Bekijken

Partner

‘De Heeren van Liemeer’ is een sfeervol restaurant met een schitterend uitzicht op de golfbaan, midden in het Groene Hart. U kunt bij ons volop genieten van een heerlijke lunch, borrel, diner of speciaal arrangement. Onze gerechten worden met liefde voor het vak en zorgvuldig geselecteerde verse ingrediënten bereid.

Bekijken

Partner

Goed onderhouden vastgoed is het visitekaartje van uw bedrijf. Maar ook van uw eventuele woning. Een pand dat goed in de verf zit, ziet er stukken beter uit en u zult merken dat werknemers en bewoners dat ook weten te waarderen. Maar u investeert niet alleen in onderhoudsschilderwerk voor de looks. Het gaat er uiteraard ook om dat u uw kostbare vastgoed beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Bekijken

Partner

VZB Vastgoed
VZB vastgoed is een jong en dynamisch bedrijf. Opgericht in 2005 door Gregory van Brummelen en Jaap Vincent, bestaat het bedrijf inmiddels uit 10 jonge, enthousiaste medewerkers.

De oprichters van VZB Vastgoed hebben hun sporen verdiend in de vastgoedwereld (VvE-beheer, makelaardij) en met deze ervaring een succesvol VvE-beheerkantoor opgezet.

VZB Vastgoed
Regulusweg 11
2516 AC Den Haag
070-4273372
www.vzbvastgoed.nl

Bekijken

Partner

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfvakanties naar landen binnen en buiten Europa. Ons totale programma van individuele golfreizen vindt u op deze website of in onze brochure die wij u op verzoek graag toesturen.

Wij adviseren u over de banen, boeken starttijden voor u of reserveren golflessen op iedere gewenste locatie. Op verzoek stellen wij graag een golfvakantie op maat voor u samen en adviseren op basis van onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van golfreizen.

Bekijken

Partner

4PROCES werkt volgens een eigen ontwikkelde 3V-methode; Vereenvoudigen, Verbeteren & Versnellen. Op basis daarvan kunt u bezig zijn met uw core business zonder de knellende grenzen van een standaard software pakket. 4PROCES zorgt ervoor dat u bezig kunt zijn met uw core business zonder de knellende grenzen van een standaard software pakket. 4PROCES ontwerpt en realiseert ICT oplossingen die naadloos aansluiten op uw organisatie. 4PROCES bouwt ICT oplossingen die krachtig, eenvoudig en veilig zijn.

Onze opdrachtgevers zijn innovatief en vooruitstrevend en kunnen daarom het passende software pakket niet vinden in de markt. 4PROCES kan deze applicaties wel maken door de inzet van een uiterst flexibel en innovatief platform.
Geen uitdaging is ons te groot en daarom: “Het kan!”

Bekijken

Contact

WIlt u meer informatie over het Liemeer Open? Neem contact met de organisatie zodat zij jouw vragen kan beantwoorden.  

Golf- & Country Club Liemeer
Golfpad 1, 2441 EW Nieuwveen
liemeer-open@golfclubliemeer.nl
Telefoon caddiemaster: 0172-82 00 16

Navigatietip: stel uw navigatie in op Schilkerweg 23 te Nieuwveen, de inrit van het zwembad Aarweide is tevens de inrit van onze golfbaan.

Een vraag? Deze kunt u ook online stellen

Versturen