Verlenging sponsor Lipton Ice Tea

Lipton Ice Tea heeft haar contract als hoofdsponsor van het Liemeer Open verlengd.

Lipton Ice Tea is ook tijdens het lustrumjaar hoofdsponsor van het Liemeer Open op Golf- en Countryclub Liemeer.

Op dinsdag 28 januari 2020 hebben Semme Bullinga van Unilever - Lipton Ice Tea en Rob Schroen, de manager van Liemeer, een handtekening geplaatst onder een vernieuwd sponsorcontract. Lipton Ice Tea is de meest favoriete ijsthee van Nederland. Ook in 2020 investeert Lipton Ice Tea volop in activatie van het merk. IJsthee is een groeiend segment binnen de frisdrankmarkt wat naar verwachting de komende jaren verder zal doorzetten.

Tiende editie van het Liemeer Open
Op Golf- & Countryclub Liemeer wordt zondag 13 september 2020 de tiende editie van het Lipton Ice Tea Liemeer Open gespeeld. Voor de prestigieuze strokeplay-wedstrijd worden goede amateurs uitgenodigd. Spelers van 22 jaar en ouder kunnen zich inschrijven, waarbij de maximale handicap voor de dames 1​5​ is en voor de heren 10. Alle winnaars van de voorgaande 9 Liemeer Opens hebben hun deelname al toegezegd.

Dankzij hoofdsponsor Lipton Ice Tea en overige sponsoren zal er weer een groot prijzenpakket beschikbaar. Zo ontvangen de mannelijke en vrouwelijke winnaar een geheel verzorgde golfreis voor twee personen, wederom beschikbaar gesteld door 3D Golfvakanties.

*foto (links Rob Schroen en rechts Semme Bullinga)