Liemeer Open nieuws

Liemeer Open nieuws

Wij proberen in aanloop naar het Lipton Ice Tea Liemeer Open jou op de hoogte houden van het laatste nieuws omtrent het mooie toernooi.

Van nieuwe partnerships tot bijvoorbeeld een leuke aanbieding vanuit Golf- & Countryclub Liemeer.

Ontbreekt jouw nieuws?
Ontbreekt er nieuws of jij wilt iets geplaatst hebben? Stuur dan een mail naar mark@markyourbusienss.nl en wij plaatsen het nieuws op de site.

Nederlands Kampioenschap Fastest Hole in Golf

03 april 2019

Nederlands Kampioenschap Fastest Hole in Golf op Golfclub Liemeer: FUN voor deelnemers en toeschouwers.

Op zondag 26 mei is Golf- & Countryclub Liemeer organisator en gastheer van het tweede NK Fastest Hole in Golf in Nederland.

Het idee is ontstaan door de challenges op de European Tour. Naar aanleiding van deze challenges heeft Golf- & Countryclub Liemeer besloten om tijdens hun Golf Experience dag het Nederlands Kampioenschap Fastest Hole in Golf in het leven te roepen.
Meer lezen en aanmelden

Hans Severs BMW & Mini ook dit jaar weer sponsor van het Lipton Ice Tea Liemeer Open

30 maart 2019

Eind maart heeft Hans Severs BMW & Mini haar partnership met het Lipton Ice Tea Liemeer Open voor een jaar verlengd. Het mooie autobedrijf met vestigingen in Alphen aan den Rijn en Woerden is al jarenlang betrokken bij Golf- & Countryclub Liemeer. Met enige regelmaat bieden zij prijzen aan voor events en wedstrijden.

Met de verlenging van het contract voor 2019 laat zien dat BMW & Mini goed past bij de mooie sport golf en het Lipton Ice Tea Liemeer Open en het Lipton Ice Business Open dat op maandag op 4 oktober gespeeld gaat worden 

Meer lezen

Mark your Business weer partner van het Lipton Ice Tea Liemeer Open

15 januari 2019

Mark your Business is een creatief bureau voor het midden en kleinbedrijf. Zij staan bekend om onze flexibele en prikkelende manier van werken en denken. Samen met de klant ontwikkelen en begeleiden zij de totale branding van het bedrijf, van huisstijl tot website, van evenement tot een relatiemagazine. Zij werken pragmatisch, doelgericht en maken gebruik van hun uitgebreide netwerk en contacten. Omdat zij voor iedere klant met passie en liefde voor hun vak aan het werk gaan, realiseren zij altijd een creatief en verrassend product.

Mooie golfreis-aanbieding van 3D Golfvakanties.

15 januari 2019

Europa-Spanje-Costa Brava Hotel Camiral at PGA Catalunya ***** Vanaf €525,-  
HET ARRANGEMENT

  • Eigen vervoer
  • 3 nachten verblijf Deluxe Double
  • o.b.v. Logies & Ontbijt
  • 1 Greenfee op de Stadium Course
  • 2 Greenfees op de Tour Course
    *Toeslag golf op weekenddagen   

Direct aan de baan PGA Catalunya (Luxe  5* Resort )
Ligging: aan de uitdagende PGA Catalunya golfbaan, niet ver van Girona. Een ideale ligging voor de golfer die graag de Costa Brava, met zijn vele mooie baaitjes en stranden in deze regio willen ontdekken. De luchthaven van Girona ligt op slecht 10 minuten. Girona Old Town zelf is een aanrader, met vele gezellige straatjes, terrasjes en uitstekende restaurants. Een perfecte bestemming voor een short of longbreak het hele jaar door.

4Proces uit Hillegom partner van het Lipton Ice Tea Liemeer Open

15 augustus 2018

4PROCES werkt volgens een eigen ontwikkelde 3V-methode; Vereenvoudigen, Verbeteren & Versnellen. Op basis daarvan kunt u bezig zijn met uw core business zonder de knellende grenzen van een standaard software pakket.4PROCES zorgt ervoor dat u bezig kunt zijn met uw core business zonder de knellende grenzen van een standaard software pakket. 4PROCES ontwerpt en realiseert ICT oplossingen die naadloos aansluiten op uw organisatie. 4PROCES bouwt ICT oplossingen die krachtig, eenvoudig en veilig zijn.

Onze opdrachtgevers zijn innovatief en vooruitstrevend en kunnen daarom het passende software pakket niet vinden in de markt. 4PROCES kan deze applicaties wel maken door de inzet van een uiterst flexibel en innovatief platform.
Geen uitdaging is ons te groot en daarom: “Het kan!”

Nieuwsoverzicht

Contact

WIlt u meer informatie over het Liemeer Open? Neem contact met de organisatie zodat zij jouw vragen kan beantwoorden.  

Golf- & Country Club Liemeer
Golfpad 1, 2441 EW Nieuwveen
liemeer-open@golfclubliemeer.nl
Telefoon caddiemaster: 0172-82 00 16

Navigatietip: stel uw navigatie in op Schilkerweg 23 te Nieuwveen, de inrit van het zwembad Aarweide is tevens de inrit van onze golfbaan.

Een vraag? Deze kunt u ook online stellen

Versturen