Partners
Shockwave Liemeer Open 2017
Aanmelden

Met dank aan onze partners kunnen wij al jaren het Shockwave Liemeer Open organiseren.

Hoofdsponsor

Shockwave.nl richt zich op innovatieve en nieuwe behandel-methoden voor pijnklachten aan pezen, spieren en gewrichten. Door het inzetten van de aller-nieuwste technieken onder begeleiding van echografie zijn wij ervan overtuigd de beste behandeling bij pijnklachten aan pezen, spieren en gewrichten in Nederland te kunnen bieden.

Bekijken

Partner

Hans Severs in Woerden en Alphen aan den Rijn - Bij ons kunt u terecht voor informatie over nieuwe en gebruikte BMW's en Mini's, onderdelen en accessoires, een APK-keuring voor uw auto of gewoon onderhoud.

Wij zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn en Woerden.

Bekijken

Partner

Mark your Business is een marketing- & communicatiebureau voor het MKB. Eigenzinnig - creatief - met veel passie en kennis over on- en offline marketing.

Bekijken

Partner

‘De Heeren van Liemeer’ is een sfeervol restaurant met een schitterend uitzicht op de golfbaan, midden in het Groene Hart. U kunt bij ons volop genieten van een heerlijke lunch, borrel, diner of speciaal arrangement. Onze gerechten worden met liefde voor het vak en zorgvuldig geselecteerde verse ingrediënten bereid.

Bekijken

Partner

Eén van de grootste en oudste (1969) golfbalproducenten van de wereld is Nassau. Het is de eerste producent geweest die 2,3,4 en 5 piece golfballen produceert behulp van spuitgiettechniek. In de Nassau fabriek wordt er voor vele golfmerken geproduceerd, de meesten zijn nog veel bekender dan Nassau zelf. Zo is vanwege de samenwerking met TaylorMade-Adidas in 2009 de productiecapaciteit uitgebreid tot 120 miljoen golfballen per jaar. Nassau golf Nederland is in 1995 opgericht en na een directiewissel in 2004 is Nassau Golf B.V. in 2008 distributeur geworden voor heel Europa.

Bekijken

Partner

Goed onderhouden vastgoed is het visitekaartje van uw bedrijf. Maar ook van uw eventuele woning. Een pand dat goed in de verf zit, ziet er stukken beter uit en u zult merken dat werknemers en bewoners dat ook weten te waarderen. Maar u investeert niet alleen in onderhoudsschilderwerk voor de looks. Het gaat er uiteraard ook om dat u uw kostbare vastgoed beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Bekijken

Partner

VZB Vastgoed
VZB vastgoed is een jong en dynamisch bedrijf. Opgericht in 2005 door Gregory van Brummelen en Jaap Vincent, bestaat het bedrijf inmiddels uit 10 jonge, enthousiaste medewerkers.

De oprichters van VZB Vastgoed hebben hun sporen verdiend in de vastgoedwereld (VvE-beheer, makelaardij) en met deze ervaring een succesvol VvE-beheerkantoor opgezet.

VZB Vastgoed
Regulusweg 11
2516 AC Den Haag
070-4273372
www.vzbvastgoed.nl

Bekijken

Partner

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfvakanties naar landen binnen en buiten Europa. Ons totale programma van individuele golfreizen vindt u op deze website of in onze brochure die wij u op verzoek graag toesturen.

Wij adviseren u over de banen, boeken starttijden voor u of reserveren golflessen op iedere gewenste locatie. Op verzoek stellen wij graag een golfvakantie op maat voor u samen en adviseren op basis van onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van golfreizen.

Bekijken

Partner

Sinds 1912 is Van der Louw Tweewielers een betrouwbare en vertrouwde winkel op fiets- en scootergebied in Alphen aan den Rijn en omgeving. In onze zaak aan de Hooftstraat 225 in Alphen aan den Rijn vindt u nagenoeg alles op het gebied van wielen. Van eenwieler tot elektrische fiets, van step tot scooter. Hiermee zijn wij uniek, want nergens in Alphen aan den Rijn vindt u dit allemaal onder één dak. Daarnaast verkopen wij AGU regenkleding voor de fietsers en Tucano regenkleding voor op de scooter.

Van der Louw tweewielers
Hooftstraat 225
2406 GJ Alphen aan den Rijn
0172-493637
Info@vanderlouwtweewielers.nl
www.vanderlouwtweewielers.nl

Bekijken

Partner

VMD KOSTER verzekeringsgroep bestaat uit de verzekeringsadviseurs VMD verzekeringen en KOSTER verzekeringen, Freek Hypotheek in Alphen aan den Rijn en Bodegraven en het volmachtbedrijf Groene Hart Assuradeuren. Midden in de Randstad vormen wij een groot adviesbedrijf op het gebied van risicobeheer, schade- en inkomensverzekeringen, pensioenen en hypotheken.

Bekijken

Contact

WIlt u meer informatie over golfen bij Golf- & Country Club Liemeer? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of voor een rondleiding.

Golf- & Country Club Liemeer
Golfpad 1, 2441 EW Nieuwveen
info@golfclubliemeer.nl
Telefoon caddiemaster: 0172-82 00 16

Navigatietip: stel uw navigatie in op Schilkerweg 23 te Nieuwveen, de inrit van het zwembad Aarweide is tevens de inrit van onze golfbaan.

Een vraag? Deze kunt u ook online stellen

Versturen